Training Iedereen kan tekenen!

Iedereen kan tekenen! Het is soms even puzzelen om onze eigen vorm te vinden. Deze interactieve workshop biedt veel inspiratie aan professionals over Zinvol Tekenspel.

Lees meer ....

Training Werken met tafelopstellingen

Deze tool is een musthave in je werk als leerkracht, coach of therapeut. Met name in combinatie met Zinvol Tekenspel en de vertaaltechnieken uit Gedrag -in-Zicht is dit de lijm tussen alles wat je al toepast in je praktijk. Je leert een deel van de theorie achter systemisch werken en hoe je kinderen inzicht geeft in hun eigen gedrag.

Lees meer ....

Training Zinvol tekenen met kinderen

Deze 10-daagse interactieve training biedt veel inspiratie aan professionals over Zinvol Tekenspel. Je gaat direct aan de slag en je zult verbaasd zijn wat beweging, beeld en kleur teweeg brengen.

Lees meer ....

Training Zinvol Tekenen in de basisschool

Regelmatig heb je behoefte aan nieuwe tools en andere invalshoeken om kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar te helpen in de omgang met elkaar of ‘gewoon’ weer aan het tekenen te krijgen.

Lees meer ....

Training Zinvol Tekenen met peuters en kleuters

Jonge kinderen begrijpen beelden beter dan taal. Sterker nog; door taal te geven aan het beeld, leren kinderen betekenis te geven aan taal en worden ze taal-vaardig. Elk spel binnen Zinvol Tekenen leidt tot verhalen en daagt uit tot groei. Jij als leerkracht, pedagogisch medewerker, coach of therapeut ziet er al na één keer de zin van in!

Lees meer ....

Training Woordeloos Communiceren met kinderen

Geef een nieuwe draai aan je huidige aanpak. Leer op een onderscheidende manier (diepgaand) contact te krijgen met kinderen en de groepsdynamiek positief te beïnvloeden.

Lees meer ....